Highlights Meditech di 2018

Kumaha waktu flies! 2018 geus waved pamit ka kami. Undoubtedly, 2018 mangrupakeun taun significance hébat dina sajarah ngembangkeun Meditech.

Tingali deui deui, urang yakin yén unggal hambalan maju bakal engraved salaku langgeng koordinat tina sajarah ngembangkeun Meditech urang.

Juara kontinyu

inovasi teknis nya éta subjék pengkuh tina Meditech.In 2018, Meditech nyuntik vitalitas anyar ka produk na ku Ngalanglang téknologi motong-ujung.

Meditech nyiptakeun sistem kontrol terpusat jauh munggaran di dunya, sistem kadali jauh terpusat merealisasikan sababaraha susunan, kuantitas sarta ngadalikeun tina sistem generasi oksigén, nu bisa switched dina gilirannana sarta dipaké dina cara saimbang. Nya nyieun pola anyar kadali jauh tina sistem generasi oksigén jeung nyadiakeun kamungkinan pikeun kahiji kalinya jeung layanan munggaran.

1

MD2018 Sistim inovatif generasi oksigén terpadu, gerakan modular, bebas haseup saluran, desain noise ultra-low, megatkeun struktur internal nu oksigén generator tradisional urang, noise tinggi, suhu luhur, watesan purity stabil.

2

The G runtuyan model babarengan dikembangkeun ku Meditech na Atlas nu leuwih stabil sarta dipercaya dina kualitas sarta kinerja.

3

Ngawangun hiji Dunya Luhur-tungtung Brand

Dina taun katukang, Meditech geus nyieun prestasi hébat dina paméran badag skala betah tur mancanagara, némbongkeun vitalitas brand inovasi bebas di dunya.

4

paméran médis Dubai

5

2018 CMEF Spring paméran

6

2018 paméran CMEF Autumn

7

paméran piaraan Taiwan

8

India paméran médis

9

paméran piaraan Australia

Dina taun ieu, Meditech ngadegkeun Ausmedi Kavia India cabang. Dina ngan sababaraha bulan, maranéhna meunang puluhan pesenan sarta junun dipasang 5 rumah sakit, sahingga hiji saingan signifikan dina industri oksigén India.

10

Dina taun ieu, Ausmedi aktip diwanohkeun kerjasama pamaréntah-perusahaan, sarta sacara resmi jadi supplier husus ka Vetcentric, satru piaraan panggedena Australia, sarta sempet dipasang Ringwood Vet Darurat, sistem piaraan médis generasi oksigén panggedéna jeung paling pajeulit Australia urang.

11 12

Gotong royong Industrial

Meditech geus ngadegkeun hiji partnership teknis na strategis kalayan Systems Ozon cai Amérika Serikat sadar kaunggulan lawanna sumberdaya dua sisi 'sarta babarengan ngamajukeun ngembangkeun hébat produksi oksigén global sarta aplikasi Ozon.

13

Meditech na Atlas geus jadi mitra waralaba mun babarengan ngamekarkeun tur ngarancang model produksi oksigén anyar jeung nyadiakeun ngarah solusi produksi oksigén di dunya.

14

Meditech geus dilumangsungkeun kerjasama industri-universitas-panalungtikan kalawan loba universitas kasohor tur lembaga lianna. Ku cara nyokot kauntungan tina kasempetan gawé babarengan sakola-perusahaan, pausahaan terus ngaronjatkeun pangabisa inovasi na bebas jeung nyadiakeun rojongan teknis alus sarta jasa pikeun industri.

15

Ti ngawitan stumbling, mun tumuwuhna bertahap, eling, Meditech geus Isro ngaliwatan 15 taun. Hatur nuhun pikeun miara anjeun, rojongan, kapercayaan jeung dorongan sapanjang jalan!

16


Pos waktos: Apr-17-2019
WhatsApp Online Chat!