• Sadaya-di-hiji Systems Oksigén Médis
  • all-in-one smart oxygen generation system
  • Meditech smart control system
  • pabrik

    pabrik

    produsén profésional sistem generasi PSA oksigén ampir 20 taun, kalawan CE, TGA, GC2, CFDA, jsb
  • regu

    regu

    Kami R & D jeung tim pangropéa anu comprised a tech-lover devoted anu sababaraha professional paling terhormat di industri.
  • aplikasi

    aplikasi

    perlakuan médis sarta aplikasi, industri Metalurgi, tani lauk, pertanian sagara, vet darurat
  • 11111
  • huiyishi (6)

ngeunaan Meditech

The andalannya sistem generasi PSA oksigén

Meditech technology Co., Ltd specializes in the R&D and manufacture of high quality PSA oxygen generation systems. Meditech was established in Jinan, China, in June 2003. Meditech is a parent company for numerous subsidiary companies around the world; these companies are locate internationally (USA, Australia, Hong Kong, India and Taiwan and more coming) to form an excellent communication network between all of our departments including marketing, sales, manufacturing, service & repair as well as the R&D.

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

WhatsApp Online Chat!