Pikat Meditech-së në vitin 2018

Si fluturon koha! 2018 ka tundnin lamtumirë tashmë për ne. Padyshim, 2018 është një vit i një rëndësie të madhe në historinë e zhvillimit të Meditech.

Shikoni përsëri, ne besojmë se çdo hap përpara do të jetë i shkruar si e përjetshme koordinuar i historisë së zhvillimit Meditech s.

risi të vazhdueshme

Risi teknike është subjekt i vazhdueshëm i Meditech.In 2018, Meditech injektuar vitalitet të ri në për produktet e saj duke eksploruar cutting-edge teknologjive.

Meditech krijon sistemin e parë të largët të kontrollit të centralizuar në botë, sistemi i largët i centralizuar të kontrollit të realizimit grupe të shumta, sasitë dhe kontrollet e sistemit të prodhimit të oksigjenit, i cili mund të jetë i ndezur nga ana e tij dhe të përdorura në mënyrë të balancuar. Ajo krijon një model të ri të kontrollit të largëta të sistemit të prodhimit të oksigjenit dhe ofron mundësinë për herë të parë dhe të shërbimit të parë.

1

MD2018 sistemi inovative brez integruar oksigjen, lëvizja modulare, i pavarur shter tub, dizajn ultra-të ulët të zhurmës, duke thyer strukturën e brendshme gjenerator tradicionale oksigjenit së, zhurmë të lartë, temperaturë të lartë, kufizime pastërti paqëndrueshme.

2

Modelet e G SERIES zhvilluar bashkërisht nga Meditech dhe Atlas, të cilat janë më të qëndrueshme dhe të besueshme në cilësi dhe të performancës.

3

Të ndërtuar një botë të lartë fund Markë

Në vitin e kaluar, Meditech ka bërë arritje të mëdha në ekspozita të mëdha në vend dhe jashtë vendit, duke treguar vitalitetin e markës të pavarur në botë risi.

4

Ekspozita mjekësore Dubai

5

2018 Ekspozita CMEF Spring

6

2018 CMEF Autumn ekspozitë

7

Taiwan ekspozitë manar

8

Ekspozita mjekësore India

9

Ekspozita Australian manar

Në këtë vit, Meditech themeluar degën Ausmedi Kavia India. Në vetëm disa muaj, ata fituan dhjetëra urdhrave dhe instaluar me sukses 5 spitale, duke e bërë atë një konkurrent të rëndësishëm në industrinë e oksigjenit të Indisë.

10

Në këtë vit, Ausmedi promovuar në mënyrë aktive bashkëpunimin qeveri-ndërmarrje, dhe zyrtarisht u bë furnizuesi veçantë për Vetcentric, aleanca më e madhe australiane e përkëdhelur, dhe kishte instaluar Ringwood Vet emergjente, sistemi më të madh dhe më komplekse të Australisë manar mjekësore brez oksigjen.

11 12

Bashkëpunimi industriale

Meditech ka krijuar një partneritet teknik dhe strategjik me sistemet e ozonit e ujit të Shteteve të Bashkuara për të realizuar avantazhet plotësuese të burimeve të dyja palëve dhe së bashku për të nxitur zhvillimin e madh të prodhimit global të oksigjenit dhe aplikimin e ozonit.

13

Meditech dhe Atlas janë bërë partnerë franchised që së bashku të zhvilluar dhe design modele të reja të prodhimit të oksigjenit dhe të sigurojë që çojnë zgjidhjeve të prodhimit të oksigjenit në botë.

14

Meditech ka kryer bashkëpunim të industrisë-universitet-kërkimore me shumë universitete të famshme dhe institucione të tjera. Duke përfituar nga mundësitë e bashkëpunimit shkollë-ndërmarrje, kompania vazhdimisht përmirëson aftësinë e saj të pavarur risi dhe ofron mbështetje të mirë teknike dhe të shërbimit për industrinë.

15

Nga fillimi pengesës, për rritjen graduale, në mënyrë të pandërgjegjshme, Meditech ka kaluar 15 vjet. Ju faleminderit për kujdesin tuaj, dhe mbështetjen, besimin dhe inkurajimin gjatë rrugës!

16


Ora Post: Apr-17-2019
WhatsApp Online Chat!