Определување Meditech е во 2018 година,

Како времето лета! 2018 веќе мавтаа збогум на нас. Несомнено, 2018 е година на големо значење во историјата на развојот на Meditech.

Погледни повторно ќе се врати, ние веруваме дека секој чекор напред ќе бидат врежани како вечна координатата на развојот на историјата Meditech е.

континуирани иновации

Технички иновации е упорен предмет на Meditech.In 2018 година, Meditech инјектира нов виталност во со своите производи со истражување на врвни технологии.

Meditech создава првиот далечински централизиран систем за контрола во светот, системот за далечински централизирана контрола реализација на повеќе сетови, количини и контрола на производството на кислород систем, кој може да се вклучи во кривина и се користи во избалансиран начин. Тоа создава нов модел на далечинскиот управувач на систем за производство на кислород и дава можност за прв пат и на првиот сервис.

1

MD2018 иновативниот систем на интегрирано производство на кислород, модуларен движење, независно издувниот канал, ултра-ниска бучава дизајн, кршење на внатрешната структура на традиционалниот генератор кислород, висока бучава, висока температура, ограничувања нестабилна чистота.

2

модели на G серија развиена заеднички од страна Meditech и Атлас, кои се повеќе стабилен и сигурен во квалитетот и ефикасноста.

3

Изградба на Светската high-end бренд

Во изминатата година, Meditech има направено големи достигнувања во големи изложби во земјата и во странство, покажува виталноста на светот независна иновации бренд.

4

Дубаи медицинска изложба

5

2018 CMEF пролет изложба

6

2018 CMEF Есен изложба

7

Тајван миленичиња изложба

8

Индија медицинска изложба

9

Австралија миленичиња изложба

Во оваа година, Meditech основана Ausmedi Kavia Индија гранка. За само неколку месеци, тие го освоија голем број на нарачки и успешно инсталиран 5 болници, што го прави значаен конкурент во кислород индустрија на Индија.

10

Во оваа година, Ausmedi активно промовиран соработка влада-претпријатие и официјално стана посебен снабдувач на Vetcentric, најголемиот миленичиња сојуз на Австралија, а има инсталирано Ringwood ветеринар за итни случаи, најголемите и најсложените систем миленичиња генерација медицински кислород во Австралија.

11 12

индустриска соработка

Meditech има воспоставено технички и стратешко партнерство со озон вода системи на САД за реализација на комплементарни предности на ресурси на двете страни и заеднички ја промовира голем развој на глобалното производство на кислород и примена озон.

13

Meditech и Атлас станаа франшизно партнери заеднички да се развие и дизајн на нови производството на кислород модели и да се обезбеди водечка во светот за производство на кислород решенија.

14

Meditech ја врши индустријата универзитетско истражување соработка со многу познати универзитети и други институции. Со искористување на можностите училиште-претпријатие соработка, компанијата постојано ја подобрува својата независна иновации способност и обезбедува добра техничка поддршка и услуги за индустријата.

15

Од камен на почеток, на постепен раст, несвесно, Meditech помина преку 15 години. Ви благодариме за вашата грижа, поддршка, доверба и охрабрување на патот!

16


Време на мислењето: Април-17-2019
WhatsApp Онлајн Chat!