• Сите-во-едно Медицински системи кислород
 • all-in-one smart oxygen generation system
 • Meditech smart control system
 • Производител

  Производител

  Професионална производител на системи за PSA кислород генерација речиси 20 години, со CE, TGA, GC2, CFDA, итн
 • тим

  тим

  Нашите R & D и одржување тим се состои од еден посветен технолошки љубовник, кои се некои од најпочитуваните професионалци во индустријата.
 • апликации

  апликации

  Медицински третмани и апликации, металуршкиот индустрија, одгледување риба, морски земјоделство, ветеринар за итни случаи
 • 11111
 • huiyishi (6)

за Meditech

Ѕвездата на системи ПСА кислород генерација

Meditech technology Co., Ltd specializes in the R&D and manufacture of high quality PSA oxygen generation systems. Meditech was established in Jinan, China, in June 2003. Meditech is a parent company for numerous subsidiary companies around the world; these companies are locate internationally (USA, Australia, Hong Kong, India and Taiwan and more coming) to form an excellent communication network between all of our departments including marketing, sales, manufacturing, service & repair as well as the R&D.

За информации во врска со нашите производи и ценовникот, Ве молиме да го напуштите вашиот e-mail на нас и ние ќе бидеме во контакт во рок од 24 часа.

WhatsApp Онлајн Chat!